Sää on edelleen tuulista.. Eilen menin kävelylle, ja tuuli melkein puhalsi minut kumoon.. Suomessa kuitenkin tollainen tuuli olis paljon mageempi kun puut kaatuis ja oksat lentelis.. Täällä kun ei oo puita jotka kaatuilisi.

B&B:n huoneissa on ollut vieraita, ja Meadowiew:ssä asiakkaat kai huomiseen.. Minun kohdallani tämä tarkoittaa armotonta pyykkäämistä/silittämistä/tiskausta.. Kahden hengen peiton lakanaa on muuten todella ärstyttävää silittää, varsinkin kun tulee maasta jossa on jo vuosikausia tunnettu käsite mankeli.. Elikkä valtakunta mankelista! Ja noi voisivat hankkia (Mandy ja Richard) lisää murokulhoja.. Kun on vain tovi aikaa laittaa huoneet kuntoon, olisi suureksi avuksi jos ei tarvitsisi tiskata astioita.. Tai saatika sitten pelätä että rikkoisi jonkun niistä kipoista.

Hannah on saamassa ehkä flunssaa, kauhee tappelu saada se istumaan tuolissa ja sitten kun tyttö reippaasti kävi vessassa, ei sitä saanut takaisin tuoliin enää millään. Flunssan takia tosi väsynyt ja känkkis, ja kun en saa antaa lapsen itkeä oli omat hermot taas kunnon koetuksella. Kyllä siitä sitten selvittiin, mutta tunnen itseni pahaksi ihmiseksi kun en tee parastani että tytöstä tulisi hyvä ihminen.. Ja kohta en ole enää Tyttö (Girl), Hannah kutsui minua tänään uhuh:ksi.. Eli koira..Hyvää päivää muillekin vain :)

(Minun känkkis johtuu ehkä eniten siitä että yritän olla syömättä herkkuja nyt kolmatta päivää, suht hyvällä menestyksellä. Maha kiukuttaa ja karkittomuus kiukuttaa, aika paha dilemma, niinkuin Mikko sanoisi.)