Karkittomuus/herkuttomuus on aina lakon ensimmäisinä päivinä vaikeinta.. Kun kieltää itseltään jotain, tulee aivan vastustamaton tarve saada herkkuja. Joten joudun myöntämään etten ole elänyt aivan täysin herkuttomasti, tänään yhden salmiakin olen esimerkiksi syönyt (jääköön se siihen!). Mutta tosiaan ensimmäinen epäuskon päivä, johtuen ihan siitä kun maha ei ole kadonnut mihinkään kolmessa päivässä (huh jos olisi)..

Eilen löin kaverini kanssa vetoa että olen kesäkuuksi laihduttanut hyvään bikiini kuntoon, eli saman painoiseksi kuin olin lukion alkaessa, huh.. Tänään taas Kerttu lähti hommaan mukaan, vähän pienemmällä määrällä mutta samaan lukemaan tähdäten, hyvä Kerttu!! Eli tässä lisää motivaatiota minun yritykseeni :). Täällä ollessa ruokavalion muutos terveellisemmäksi on vaikeaa, terveellisin/kevyin lisäke tarjolla on riisi, muut mahdollisuudet taas ovat kermaperunoita, uppopaistettuja perunoita, ranskalaisia perunoita, lohkoperunoita, perunamuusia (voi sitä kerman ja voin määrää joka siinä on!) ja vaaleaa pastaa.. Tänään Mandy kummasteli miksi halusin välttämättä syödä "tummaa"leipää (täysjyvä) kun tarjolla olisi ollut tuoretta vaaleaa leipää. Mites siinä selittäisi että sellainen pullamössö ei maistu miltään ja jää kaiken lisäksi kitalakeen kiinni.. :)

Sisäliikuntaa (noh, käytännössä erilaisia helppoja lihasliikkeitä) oon yrittänyt harrastella sitten mahdollisimman paljon, kun tuulisten päivien jälkeen täällä alkoi satamaan (tekosyitä tekosyitä).. Kokeilkaapa huviksenne (jos siis kukaan eksyy tätä lukemaan =) )  tälläistä: laittakaa kädet suoraan eteenne ja pitäkää ne siinä, suorina , 90 asteen kulmassa kroppaanne nähden ja pitäkää ne siinä 15min.. Aika kipeet olkapäät  tänään kun eilen leikin tuollaista..

Äiti ja Irmeli ovat nyt varmasti tulossa tänne käymään pääsiäisenä (tai niin ymmärsin), Kirasta en ole kuulut mitään, vaikka sekin kuulostaa sovitulta ja 7.1. on aika pian jo..

Kroppa ei ole ihan vielä tottunut tosiaan tuohon herkuttomuuteen, sokerit varmaan alhaalla kun olen ollut niin väsynyt nyt muutaman päivän.. Kun olen herkutellut suht paljon, niin kestää siihen taas että tottuu olemaan ilman ekstra energiaa. Se voi johtua myös siitä että Hannahin flunssa on mennyt pahemmaksi ja yrittää kovin tarttua minuunkin.. Vetelen täällä Sambucol-marjauutetta jonka pitäisi parantaa vastustuskykyä.. :)