Okei, Essiltä tuli meemihaaste(mikä muuten on meemi..??), ja varsinkin kun se on ensimmäinen laatuaan, tartun siihen :D !

Haaste kuului näin; listaa vartalostasi 5 asiaa josta pidät.
Tähän vinkkinä, että olen alkanut katsoa turhia "So u say u can dance"- ohjelmia ja vastaavia, ja kattellut millaisesta kropasta itselläni pitäisin..:D (ei ehkä tervettä, mutta tälläistä on tultu tehtyä). Kauheasti päänvaivaa tälläisestä., mutta kokeillaan.!:)

1. Hiuksistani. Tätä asiaa monet ovat kummastelleet, minulla on kihara vaalea tukka, pakko myöntää etten usein saa päättää miten laitan tukkani, se päättää puolestani. Ne ovat kuitenkin aina olleet "tuotemerkkini" joten niihin on syntynyt kiintymys..:)

2. Huulet (suu). Mielestäni minulla on kauniit huulet+hampaat. Huulet on suhteellisen pyöreät, paksut, täyteläiset, miten ikinä sitä sanotaankaan.. Hampaat kanssa suorat ja suht valkoiset, eli ihan olen tyytyväinen kokonaisuuteen..:)

3.(Kertulta nappasin tämän :D) Tissit, ja sama syy oikeestaan, aika sopusuhtaiset kroppaan nähden.

4. Kulmakarvat. Ne tuottavat minulle enemmän ongelmia kuin hiukseni, mutta ovat luonnostaan suht kaarevat ja todella tummat (ihoon ja hiuksiin nähden). Naapurin täti sanoi jollekin kun olin 12 vuotias, että on pahan näköistä kun noin nuori tyttö vetää kulmat noin tummaksi.. Enpä vetänyt..

5. Pidän luustostani (????), se on siro, voin sanoa olevani suhteellisen pieniluinen. Nyt tässä laihdutus hommassa on vähän aiheena saada sirouteni näkymään..

6. (ekstra) Nenä. Säälin vain tulevia lapsiani, pidän isoista nenistä miehillä, ja omasta mielestäni nenäni on aika iso.. (Eli lapsille tulee valtavat nenät jos nyt sellaisen ihana nenäisen ihana miehen jostain itselleni löydän).  Nenä mielestäni määrittelee kasvoja vahvasti, nenä on se osa kasvoista joka kasvaa viimeisenä "aikuiseksi". (Tänään vaan sattuu myös olemaan päivä jolloin erityisesti tykkään nenästäni).

Positiivisesti yllätti tämä testi, olisin kuvitellut että tämä olisi ollut vaikeempaa..:D
Otsikon nappasin Elisan lopputyöstä Sundarissa..:) Näin suomalaisittain ajatellen siis, se kellä onni on, se onnen kätkeköön.. Mutta kerranhan sitä turhamaine saa olla.. (Köh, kerran)

Nyt aion nauttia ihanan siististä huoneestani hetken ja rauhoittua. Tällä viikolla taas tullut tehtyä hyvin ylitöitä, ja ensi viikolla ei taida tulla kunnolla vapaa päiviä. Täytyy siis yrittää ottaa tästä kaikki irti..:)

:)