Tänään olen kantapään kautta oppinut etteivät ongelmat katoa jos niitä ei kohtaa rohkeasti. Ja jos niitä pakenee, löytää itsensä pahemmasta pulasta kuin alkujaan olikaan.

Minun ongelmani tänään ON jättimäinen musta ötökkä, todennäköisesti hämäkki. (Juoksin siis pubiin niin lujaa kuin pääsin kun huomasin sen.) Ja siis kohtaamatta tätä ongelmaa itse, jouduin ojasta allikoon. Mandy pestasi minulle nuoren miehen avuksi, ja huoneeseeni saavuttaessa, ötökkäni oli kadonnut...:F Nyt istun lattialla, kengät pitkin huonetta, ovi auki kaiken varalta. Kenkiin kurkkiessani kiljuin, karjuin, huusin, tupakkalla olleilla asiakkailla oli oikeen hauskaa puuhiani tarkkaillessa...

Jos siis rohkeasti olisin tämän pedon saalistanut lasiin ja viskannut ulos huoneestani, ei selässäni hiipisi koko aika mielikuvitus hämähäkkejä ja muita otuksia. Äiti ja Elisa, nyt ymmärrän teitä täydellisesti, oma pulssini on nyt miljoonassa ja kesäiset ampparipelkoni ovat tuoreessa muistissa. Tästä siis voimme kaikki oppia etteivät ongelmat joiden luota karkaamme katoa, ja jos katoavatkin, saatta juuri se aiheuttaa ongelman hallitsettoman kasvun..D:

Nyt jatkan metsästystä tai palaan pubin puolelle.....