Tämä ihana muka-kevät on tämän sumun syy. Tänään pilvet pysyivät koko päivän taivaalla, ja pitkien tuulisten viikkojen jälkeen ilmakin on tyyntynyt, tuloksena aivan törkeenkamalansika pelottava sumu. (Kyllä, olen ehkä ainoa ihminen joka myöntää pelkäävänsä sumua, mutta edelleen olen sitä mieltä, että se johtuu vain siitä että asun maassa jossa the Others tapahtui.. Saatan myös olla ainut ihminen joka myöntää pelkäävänsä kyseistä elokuvaa. Ja jos joku ei ole nähnyt elokuvaa, tai ei muista sitä, tapahtumat sijoittuu Englannin maaseudulle, missä nuori nainen (Nicole Kidman) elää yksin kahden lapsensa kanssa, jotka ovat allergisia auringolle. Mies on sodassa (1. maailman sota?) ja kartanoa, jossa he asuvat, ympäröi koko aika paksu sumu.)
Täällä yöt ovat siis kuin Arabian nightseja, kaikki lämpö karkaa pilvettömälle yötaivaalle nopsaan, muutamassa tunnissa saattaa jopa pakastaa.. Aamusta kun rupeaa taas lämpenemään, kylmyys purkautuu sumuna..

1291603.jpg

Ja olen virallisesti ihana baarissa. (Kantikset kun ovat kaikki melkeimpä +40 - 50, ihmekös siis, että vaalea suomalainen nuori tyttö on ihana.) Siitäkin huolimatta on ihanaa olla ihana.

Ja mitä muuta ihanaa, Americas next top model alkoi taas. Kamalaa, mutta samalla ihanaa, syömishaluni vähenee aina reippaasti kun katselen superlaihoja tyttöjä kaksituntia putkeen.. (Jaksot tulevat siis kaksi peräkkäin.) Ja jos saisin tästä itseni ylös, menisin nukkumaan, jotta aamusta saisin itseni tarpeeksi hereille että uskaltaisin mennä juoksemaan (nyt taas pitää mahdollisen sumun takia kerätä rohkeutta:D)