Ihana kevät otti vähän takapakkia (nyt pitäisi täälläkin oikeasti olla kylmimmät kuukaudet ja sataa lunta, kuulemma ainakin) ja nyt ulkona on The Others -sumu. Eli en tiedä uskallanko lähteä suunnittelemalleni pitkälle kävelyretkelle merenrannalle, jossa sumu saattaisi olla vielä tiheämpää.
(En Suomessa mielestäni pelkää sumua kauheasti, se on vain siistiä [ellen tietysti ole yksin kotona:P] mutta [kaikkien muiden mielestä ei pelottavan the Othersin takia varmaan] tällä saarella olen kaikilla käymiskerroillani sitä pelännyt..:F

Nyt olen kuitenkin jo virallisesti missannut bussini Fakenhamiin täältä, ja en kestä enää ällöttävää mahaani lainkaan, joten jonkinlaiselle lenkille on lähdettävä. Muuten kuitenkin istun vain huoneessani syömässä jotain, tai harjoittelemassa kävelemään korkkareilla (ostin Dorothy Perkinsiltä sika mageet korkkarit, ovh £20, nyt £3:D, mutta siis niin korkea ja kapea korko, että tartten treeniä tuon tasapainoni kanssa). Mutta toisaalta olen niin innostunut tuon biologiani kanssa, että varmasti lukisin sitä aika hyvin. (Mietitään taas kuitenkin realistisesti, 12 tuntia vähintään olen tässä hereillä, kyllä päivääni taitaa mahtua molemmat..)

Nyt aamupalalle, koska tutkitusti ihmiset jotka syövät vähäkalorisen aamiaisen tapaavat olla laihempia, kuin ne jotka jättävät aamiaisen syömättä.!