Muistin nuo synttärit kyllä jo eilen, ja kävinkin ostamassa ihan sen kunniaksi herkkuja. Ei, en osta itselleni herkkuja sen kunniaksi kun kaverillani on syntymäpäivät, vaan Riikka on tulossa tänne huomenna kylään. Sitten saammekin nauttia suklaakakkua ja keksejä, appelssiini mehun tai kahvin kanssa. (En oikein tiedä mitä ajattelen kaupan valmiskakuista, sellaista ei usein ole tullut ostettua. Tällä kertaa ajatus kuitenkin on se tärkein varmaan.)

Hölmösti menevät vain vapaat, eli olen töissä kaikki päivät jotka Riikka on täällä, eli vietän juuri parhaillani vapaa päivääni. Nyt käytän tämän kuitenkin hyödykseni ja siivoan, teen muita töitä ja parantelen itseäni, taas nappasin kylmän nimittäin. Vielä kuuma viski sokerilla ei ole tehnyt taikojaan, mutta niin pahaa se on, ettei se voi olla auttamatta.

Vajaa kolme viikkoa jäljellä täällä oleskelua. Lukustressi alkaa tunkea vahvasti päälle. Nyt papereita on muutamat jo valmiina kirjekuoressa, odottelemassa lentopostitarroja, että pääsisivät lähtemään yliopistoille. Koko aika mielessä enemmän ja enemmän tuo kevät. Ja geenikurssi stressaa, saatan lukea viidesti saman asian, mutta silti en täysin ymmärrä niitä. Ja jos ymmärränkin, en saa sitä sopimaan jo oppimaani kokonaisuuteen, koko aika miksi, miten, milloin kummittelevat päässäni. (Siis siihen geenitekniikkaan liittyen.)
Kumpa geenitekniikka ja tavallinen "kunnon" biologia olisi jo erotettu omiksi osa-alueiksi. (Tämä on kai jonkinlaisen asteen suunnitelmana.) Ja tuo suunnitelma auttaa minua kahlaamaan tuon kirjan läpi, sillä se että en ole kovin hyvä geenitekniikassa, ei tee (kaiketi) minusta huonoa biologia, erilaisen vaan. Kuitenkin kiukuttaa, ettei ole kiinnostunut erityisemmin aiheesta, geenit ja biotekniikka ovat niin tärkeitä kaikissa aiheissa joista olen kiinnostunut.

Miljoona asiaa samaan aikaan mielessä kun yrittää kirjottaa. Ei kovin kummallista siis että tekstistä tulee niin sekavaa kun yrittää suunnitella morsetus pistettä, miettiä hakukohteita ja kerrata eilen illalla luettua biologian pätkää. Varsinkin kun on pää täynnä räkää..:)