Hei, aamulla kun avasin verhot, näin normaalin sorapihan sijasta lumisen maan.. (Loskaa tai mitä olikaan.) Itse en paljoa piitannut siitä, säälittävää lunta, josta Suomessa talvella on iloinen vain siksi, että se kertoo lumen tulevan, tai lähtevän (uusi lumi vanhan lumen surma vai miten menikään). No kylmää ilmaa kiukutellen menin yläkertaan töihin, mukanani pieni suklaamuna Hannahille. Kun tyttö sitten juoksi luokseni ISON munan kanssa ja toivotti hyvää pääsiäistä hetken mietin mihin reikään munan tunkisin, Hannahin minulle antama suklaamuna oli ehkä kymmenisen kertaa isompi kuin minun.

Joulu oli täällä tosi krääsäinen ja kaupallinen, mutta sen vielä siedin ja nielin, mutta pääsiäisen kaupallisuus ei mene alas! Kun munien kanssa tulee Suomessa pieniä ylläreitä, täällä tulee astioita ja pehmoleluja.. *hyih* Meillä pienenä parasta oli jos sai Kinder-munan, niissä oli parhaat yllärit ja paras suklaa (no ei tuokaan kovin pyhällä hengellä ole mennyt, nuo meidän pääsiäiset, mutta lapsilla on ehkä eri prioriteetit tietysti). Ja pakko sanoa, että täällä pääsiäismunat on tehty jostain tosi jämäsuklaasta, koska maistuvat aivan kammottavalta (yäk, ei pidä syödä siis).

Ihanaa oli ulkoilla kuitenkin, se vähä mitä lumesta oli jäljellä oli niin jännittävää ja ihanaa (niin kauan kuin siinä ei ollut ruohoa).



(8 päivää jäljellä!)